Dik Durmak İçin Teknolojik Çözüm: Kodgem Straight

Dik Durmak İçin Teknolojik Çözüm: Kodgem Straight

Hareketsiz bir yaşam tarzı, bilgisayar başında veya arabada oturularak geçirilen saatler, hepimizi doğal duruşundan uzaklaştırabiliyor. Neredeyse bütün iskelet sistemimize zarar veren eğik bir duruş, fiziksel zararlara ek olarak mental sorunlara da yol açabiliyor. Uzmanlara göre eğik bir duruş özgüven problemlerinin göstergesi. Duruş bozukluklarının yarattığı mental ve fiziksel bu problemler göz önünde bulundurulduğunda dik durmanın önemi karşımıza çıkıyor.

Her geçen gün artan bu probleme karşı KODGEM STRAIGHT harika bir duruşa sahip olmanız için geliştirildi.

KODGEM STRAIGHT Nasıl Çalışır?

Sırtınıza yapıştırarak kullanabileceğiniz STRAIGHT, duruşunuz bozulduğu zaman size titreşimler gönderir. Bu titreşimler sayesinde dik durma farkındalıklarınız gelişir ve fonksiyonel duruş bozukluklarınız zamanla azalır. Aynı zamanda StraightApp mobil uygulaması sayesinde gelişiminizi takip edebilir, cihazınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ek olarak, sağlıklı bir duruşun en önemli gerekliliklerinden biri olan egzersizlerinizi, StraightApp yardımlarıyla düzenli bir şekilde yaparak en önemli adımları atabilirsiniz.

KODGEM STRAIGHT Avantajları Neler?

Kablosuz Bağlantı: Düşük enerji harcayan bluetooth teknolojisi ile istediğiniz an cihazınızı kalibre edebilir ve verilerinizi gözlemleyebilirsiniz.

Verimli Enerji: Düşük pil kullanımıyla günlük kullanımınıza uygun pil ömrüne sahip.

Kolay Kontrol: STRAIGHT uygulaması ile kolayca cihazınızı istediğiniz gibi ayarlayabilir ve günlük-haftalık sonuçlarınızı görebilirsiniz.

Basit Kurulum: STRAIGHT uygulaması ile cihazınızı kalibre ederek sırtınıza yerleştirebilir ve sağlıklı yaşamın keyfini sürebilirsiniz.

Üstün Tasarım: Hissedilmeyecek kadar hafif ve küçük boyutlarda, sizin rahat etmenizi sağlayacak şekilde tasarlandı.

Son Derece Uyumlu: Neredeyse olduğunu bile unutacağınız ergonomik yapısıyla size sağlıklı bir gün sunar.

Nerede Olursanız Olun Dik Durun

Ofiste çalışırken, yürüyüş yaparken, kitap okurken veya araba sürerken… KODGEM STRAIGHT’ı dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman, günlük hayatınıza olumsuz bir etkisi olmayacak şekilde kullanabilirsiniz. STRAIGHT’ın hipoalerjenik yapıştırıcıları, cildinize göre değişiklik gösterebilmekle beraber, 3–10 gün arasında dayanıklılık gösterebiliyor. Çift taraflı olan bu bantların bir yüzeyi cihaza, diğer yüzeyi cildinize yapışacak şekilde tasarlandı. Her bir kutunun içerisinde 11 adet gönderilen yapıştırıcılar, saç veya terle yapışkanlığını yitirmiyor. Tek ihtiyacı olan yapıştırmadan önce kuru ve temiz bir yüzey.

Dik bir duruş için teknolojik ve alternatif bir çözüm sunan KODGEM STRAIGHT satın almak için buradan ulaşabilirsiniz.

Sonraki gönderi

Kulaklarımızdan Eksilmeyen Bir Ses “DİK DUR”

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.